Vorm is Inhoud - Nieuw Akademia

Vorm is Inhoud

Vorm is inhoud: Wat u ook wilt laten doen of laten weten, de vorm is essentieel voor het genereren van energie voor een onderwerp. Vormgeving was vroeger voorbehouden aan designers, maar wordt nu overal in organisaties ook zelf gedaan. Powerpoints, presentaties, webpagina's, nieuwsbrieven, bedrijfsinrichting, bijeenkomsten, iedereen kan het, (of denkt het te kunnen). Digitalisering heeft de mogelijkheden sterk uitgebreid, maar de kwaliteit onder druk gezet. Er is veel verbetering mogelijk. 

Deze masterclass is learning by doing: u brengt het project in waar u mee aan de slag wilt en bouwt zelf uw meesterwerk. We bezien welke wetmatigheden van toepassing zijn op uw project en geven u inzicht in de do's en don'ts. U zoekt de samenhang tussen de diverse uitingsvormen (presentaties, ontmoetingen/bijeenkomsten, social media, etc.) en brengt vorm en inhoud in lijn met elkaar. Vertrekpunt voor ieder project is een heldere doelstelling. 

Maar u bent ook uw eigen “gereedschap”. Een belangrijk deel van de boodschap is aan uw persoonlijke presentatie en persoonlijkheid verbonden. Bent u in staat, om uw boodschap voor het voetlicht te brengen? Of gaat een deel verloren? Loopt ergens energie weg, die u goed kunt gebruiken? Laat u zich steunen of overrompelen door de ruimte waarin uw verhaal zijn weerklank moet vinden? 

Wat u ook wilt laten gebeuren of wie u iets wilt laten weten, een breed publiek of intern, Nieuw Akademia kan u helpen uw verhaal kracht bij te zetten. Wij denken graag mee over de verhaallijn, de kanalen, de visualisering en de interactie met de ontvanger. Wij kunnen u werk uit handen nemen en/of u uitvoerig op de hoogte brengen van de mogelijkheden en best practices. Organiseren in een open wereld
Tien tips voor slimme sturing
Prestatiesturing
Communicatiekracht
De kunst van de retoriek
• Vorm is inhoud

Open inschrijving:
Doelgroep: professionals met een verhaal
Duur: 5 dagdelen
Aantal deelnemers: min. 6 tot max. 12
Prijs inclusief verblijf (excl. 19% btw):
€ 1.450,-
 

Komende data:
In overleg

Voor aanmelding, en offerte of informatie aanvragen, kunt u een email sturen naar info@nieuwakademia.nl 
o.v.v. de naam van de masterclass. U kunt ook bellen naar 0595 431124. Op basis van een intake zullen wij u een passend voorstel doen.

De cursusgelden worden voor aanvang gefactureerd. Deelname is definitief na betaling.